Aldersbacher

Trots op ons nieuwe assortiment met een geweldige smaak!

Drankenhandel Maas & Waal heeft de exclusiviteit gekregen van Aldersbacher Klöster Weisse voor Nederland. De Aldersbach brouwerij is een Beiers klooster brouwerij, dat eigendom is van de familie Freiherr von Aretin. De brouwerij Aldersbach kijkt terug op een lange traditie: In 1268 werd voor het eerst naamsvermelding gedaan aan de monniken van het klooster in een arbitraal brief van graaf Albert.

Dit fantastische bier scoort een 9 ten aanzien van andere bekende merken en heeft al 15 jaar een gouden medaille. Zo laat Aldersbacher andere merken ver achter zich. Drankenhandel Maas & Waal gaat Aldersbacher Weisse en seizoensbieren voeren op fles en op fust. Voor uitgebreide informatie zie de Aldersbacher Website of Facebook.

Wilt u meer informatie over Bieren, Wijnen, Frisdranken, Gedistileerd of wilt u online een bestelling plaatsen? Gebruik dan eenvoudig de webpagina Bestelling | Contact. Uiteraard zijn wij ook telefonisch (0487 51 24 88) en per mail bereikbaar.

Drankenhandel Maas en Waal Aldersbacher

Aldersbacher Prijzen

Evenement en Bedrijfsfeest

U kunt bij ons terecht voor uw evenement of bedrijfsfeest voor het huren van een tap, buffet of tapwagen. Snel en efficiënt leveren wij alle dranken in een straal van 40 km uit, in eigen beheer.