Docqmans

Een geboren klassieker

Docqmans premium is een bier van lage gisting met een heldere, lichtblonde kleur en een fijnbellige schuimkraag. De smaak begint licht zoet met een ingetoomde bitterheid en ontwikkelt zich verder tot een droge en dorstlessende afdronk. De mout komt uit België, Nederland of Frankrijk. Voor het aroma en de bitterheid worden meerdere Belgische en Duitse hopsoorten geselecteerd. Het water komt uit eigen bronnen.

NIEUW in het assortiment van Docqmans Bieren: Docqmans Blond, Docqmans Dubbel, Docqmans Wit, Docqmans Bock en Docqmans Triple. De bieren zijn uit te schenken in de speciaal hiervoor ontworpen Speciaal Bier glazen van Docqmans.

Drankenhandel Maas & Waal heeft het gehele assortiment van Docqmans op fust en in flessen. Voor uitgebreide informatie zie de Docqmans Website of Facebook.

Wilt u meer informatie over Bieren, Wijnen, Frisdranken, Gedistileerd of wilt u online een bestelling plaatsen? Gebruik dan eenvoudig de webpagina Bestelling | Contact. Uiteraard zijn wij ook telefonisch (0487 51 24 88) en per mail bereikbaar.

Drankenhandel Maas en Waal Docqmans

Docqmans foto's

Evenement en Bedrijfsfeest

U kunt bij ons terecht voor uw evenement of bedrijfsfeest voor het huren van een tap, buffet of tapwagen. Snel en efficiënt leveren wij alle dranken in een straal van 40 km uit, in eigen beheer.