Primus

Bij iedere slok laat hij zijn karaktervolle smaak op je los. Hij leeft vanuit een eigen visie en blijft trouw aan zichzelf.

Uitzicht: Heldere, lichtblonde kleur en een fijnbellige schuimkraag. Neus: Verfijnde hoparoma’s. Mond: De aanzet is lichtzoet met een ingetoomde bitterheid, die daarna uitmondt in een droge en dorstlessende afdronk.
Primus pils dankt zijn naam aan Jan Primus, hertog van Brabant en één van de machtigste leenheren ooit. Door zijn overwinning in 1288, gekend als de slag bij Woeringen, kon hij Limburg en Brabant verenigen. Zijn voorliefde voor bier kwam tot uiting door de toekenning van bijzondere privileges aan de brouwers.

Drankenhandel Maas & Waal heeft Primus op fust en op fles is op aanvraag mogelijk.

Wilt u meer informatie over Bieren, Wijnen, Frisdranken, Gedistileerd of wilt u online een bestelling plaatsen? Gebruik dan eenvoudig de webpagina Bestelling | Contact. Uiteraard zijn wij ook telefonisch (0487 51 24 88) en per mail bereikbaar.

Drankenhandel Maas en Waal Primus

Evenement en Bedrijfsfeest

U kunt bij ons terecht voor uw evenement of bedrijfsfeest voor het huren van een tap, buffet of tapwagen. Snel en efficiënt leveren wij alle dranken in een straal van 40 km uit, in eigen beheer.