Tongerlo

Tongerlo Blond is het beste bier ter wereld

Het Belgische speciaalbier Tongerlo Blond is op de World Beer Awards in 2014 uitgeroepen tot het beste bier ter wereld. Ook won het bier de gouden plak in de categorie World’s Best Pale Beer. Met deze prijs liet het bier zo'n 700 andere bieren achter zich.

Tongerlo Blond is een blondbier dat behoort tot de erkende Belgische abdijbieren. Een abdijbier is een bier die aan een abdij is verbonden, maar niet door de monniken wordt gebrouwen. Het wordt vaak verward met een trappistenbier, maar het is dus niet hetzelfde.

Wat volgens de brouwmeester het bier zo uniek maakt zijn de smaken, gecombineerd met een relatief laag alcoholpercentage van 6 procent.

Wilt u meer informatie over Bieren, Wijnen, Frisdranken, Gedistileerd of wilt u online een bestelling plaatsen? Gebruik dan eenvoudig de webpagina Bestelling | Contact. Uiteraard zijn wij ook telefonisch (0487 51 24 88) en per mail bereikbaar.

Drankenhandel Maas en Waal Tongerlo

Evenement en Bedrijfsfeest

U kunt bij ons terecht voor uw evenement of bedrijfsfeest voor het huren van een tap, buffet of tapwagen. Snel en efficiënt leveren wij alle dranken in een straal van 40 km uit, in eigen beheer.