Warsteiner

Verkrijgbaar in meer dan 60 landen

Warsteiner Premium Verum wordt gebrouwen met de beste ingrediënten en het zachte water uit Warsteiners eigen Kaiserquelle. Het is ook verkrijgbaar als het non-alcoholische Warsteiner Premium Alkoholfrei.

Warsteiner premium pilseners zijn van internationale klasse en hebben een unieke, zuivere, zachte en frisse smaak. Ook zijn ze uitzonderlijk van ingrediënten en uitstekend doordrinkbaar door het bijzonder zachte brouwwater uit eigen bron.

Het Premium Pils werd uitgeroepen door het “Öko Test” magazine tot ‘Eerste Klas” bier door de juryleden. Hun oordeel: het beste bier dat in Duitsland wordt gebrouwen door een familiebedrijf (augustus 2009). Deze geweldige uitkomst onderstreept de traditionele kwaliteitswaarden van Warsteiner.

Wilt u meer informatie over Bieren, Wijnen, Frisdranken, Gedistileerd of wilt u online een bestelling plaatsen? Gebruik dan eenvoudig de webpagina Bestelling | Contact. Uiteraard zijn wij ook telefonisch (0487 51 24 88) en per mail bereikbaar.

Drankenhandel Maas en Waal Warsteiner

Evenement en Bedrijfsfeest

U kunt bij ons terecht voor uw evenement of bedrijfsfeest voor het huren van een tap, buffet of tapwagen. Snel en efficiënt leveren wij alle dranken in een straal van 40 km uit, in eigen beheer.